Skip to content

Veliko noč zaznamovali tatvini goriva iz rezervoarjev v Grabonošu in torbice iz avtomobila v MS

Preteklo nedeljo smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo pri streljanju s karbidom, pridržali eno osebo in pet primerov povoženja divjadi.

Ob 15.56 smo bili obveščeni, da je v naselju Mekotnjak padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je tuj državljan med vožnjo s kolesom v klanec, izgubil ravnotežje ter padel po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti na počivališču avtoceste obravnavali dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil soboški policisti pa so obravnavali tatvino torbice iz osebnega avtomobila. Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 23.40 smo bili iz bolnišnice obveščeni, da je pri njih poiskal zdravniško pomoč mlajši mladoletnik, ki se je poškodoval pri streljanju s karbidom. Zaradi dobljenih poškodb bo odpeljan na nadaljnje zdravljenje v UKC Maribor. Policisti so z zbiranjem obvestil do sedaj ugotovili, da se je fant poškodoval pri streljanju s karbidom nekje na območju naselja Pečarovci. V tej zvezi prosimo vse očividce oziroma tiste, ki bi kaj vedeli o tem dogodku da pokličejo na št. 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali se oglasijo na PP Murska Sobota.

V Murski Soboti je bil ob 11.40 zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku odrejeno pridržanje na PP Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Pripravil: Danilo Kavaš, vodja izmene OKC PU PU Murska Sobota.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: