Skip to content

Velika noč minila brez odmevnejših dogodkov

Policisti Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo na številko policije 113 za klic v sili, v času od 5. ure 31. 3. 2024, do 5.ure 1. 4. 2024, prejeli 131 klicev, med katerimi je bilo 71 interventnih dogodkov, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali: 12 kaznivih dejanj, eno prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri je bil en udeleženec lahko telesno poškodovan,12 prometnih nesreč z materialno škodo, policisti so enemu kršitelju, ki je vozil v prometu brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil, 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju in ena v zasebnem prostoru.

Nedovoljen prehod notranje meje EU

Policisti PP Ormož so ponoči, okoli 2.30 ure v Središču ob Dravi prijeli dva državljana Afganistana, ki pri sebi nista imela potovalnih dokumentov in dovoljenja za prehod notranje meje EU. Policisti so oba migranta prepeljali na policisjko postajo, kjer bodo z njima izvedli postopek in nato zadevo ustrezno zaključili.

Drugih odmevnejših dogodkov na navedenem obdobju nismo zabeležili.

Pripravil: Miran Klemen, vodja izmene OKC PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: