Skip to content

Policisti opozarjajo, da so na pohodu vlomilci v hiše in stanovanja

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in zasegli dve vozili.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana odtujitev denarnice, na območju Lendave goljufija in na območju Gornjih Petrovec dve tatvini registrskih tablic.

“Policisti v zadnjem času beležimo porast vlomov v stanovanjske objekte. Zato pozivamo občane, da so pozorni na sumljive osebe, ki se gibljejo okrog stanovanjskih hiš in blokov ali se kako drugače zadržujejo v naseljih. Ob tem vas tudi opozarjamo, da poskrbite za svoje premoženje in sicer, da zaklepate vrata in zapirate okna ob vašem odhodu od doma. O pojavu neznancev obveščajte policijo na telefonsko številko 113 ali anonimno številko policije 080 1200,” sporočajo z OKC MU Murska Sobota.

Sicer pa je v Murski Soboti bil obravnavan tudi požar. Zagorelo je v stanovanju v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka. Požar so pogasili gasilci. Okoliščine požara policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Murske Sobote in Gornje Radgone sta bila dvema kršiteljema zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežena osebna avtomobila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: