Skip to content

In nastala je nova skladba – Sončni vzhod

MM17 & Saulite LUX predstavljajo skladbo z naslovom „Sunrise“

Sodelovanje MM17 in Saulite LUX se je začelo letošnjo pomlad v studiu pri raperju Edisu pod njegovo Brivnico, kjer sta se sestala Marko in Urban, dva Novomeščana, ki sta v preteklosti igrala skupaj pri zasedbi Deadly Smile. Kmalu po njunem sestanku je Urban k sodelovanju povabil Lučko Medle, ki je za novo skladbo prispevala glas in besedilo. Besedilo je bilo napisano že pred samo skladbo, a zanj ni bilo nikoli prave glasbene spremljave, vse do omenjenega sodelovanja, ko je svoje mesto končno našlo v pesmi “Sunrise”.
Marko, kitarist, ki je večinoma sodeloval pri punk in rock/grunge zasedbah, za elektronsko glasbo pa se je začel navduševati, ko je odšel na študij na Bali, je pri omenjeni skladbi posnel vse inštrumente, podložil “sample”, ter postavil končni aranžma pesmi. Za bas frekvence v projektu skrbi Urban, ki se zadnja leta posveča glasbeni produkciji in snemanju v studiu. Lučka pa je nadarjena pevka, študentka, ki večino časa preživi na relaciji med Latvijo in Slovenijo.
Mix in mastering je delo Austina Leedsa, ameriškega audio inžinirja in Dja, ki je v svoji karieri sodeloval tudi z Paul van Dyk-om in Aviciijem. Skupni rezultat vseh zgoraj naštetih je pesem Sunrise, pozitiven in sproščujoč EDM komad.


Foto: Klara Poglavc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: