Skip to content

Vlomil je v cerkev, a ukradel ni nič

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih dveh dneh prejeli 470 klicev občanov. 120 klicev je bilo interventnih, 2 nujna. 27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete,  5 s področja mejnih zadev in tujcev, 43  s področja prometne varnosti in 36 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

V zadnjih dveh dneh smo obravnavali štiri prometne nesreče z lažjimi poškodbami in enajst prometnih nesreč z materialno škodo. V Slovenskih Konjicah so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avto.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirinajstkrat.

Kriminaliteta

V nedeljo smo v Štorah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska  vrata, je pregledal prostore vendar ni bilo nič odtujenega.  

V Slovenskih Konjicah so  policisti opravili  ogled vloma v osebni avto, iz katerega je neznani storilec odtujil okoli 1.000 Eur gotovine.

V vozilo je bilo vlomljeno tudi v Celju, odtujen pa je bil nahrbtnik z vsebino.

V Celju Pod kostanji so policisti opravili ogled tatvine platišča z pnevmatiko iz parkiranega osebnega avtomobila .

Včeraj je bilo vlomljeno v dve stanovanjski hiši v Šentjurju. Iz ene ni bilo nič odtujenega, v drugi pa so storilci odtujili dva električna kolesa in nekaj gotovine.    

Policisti PP Žalec so včeraj  obravnavali vlom v enega izmed  gostinskih lokalov v Žalcu. Neznani storilci so odtujili televizor, računalniško opremo ter  nekaj prehrambenih artiklov.

V Velenju je bilo vlomljeno v cerkev, odtujenega ni bilo nič.

V Celju je bilo vlomljeno na dvorišče enega izmed podjetij, odtujena pa je bila manjša količina električnih vodnikov.

 Lepin miren dan vam želimo iz Policijske uprave Celje.

                           
Pripravil: Božidar Pezdevšek, vodja centra

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: