Skip to content

Bakos.si

Veliko noč zaznamoval grozovit požar na piščančji farmi

Mirna Velika noč tudi na območju Policijske uprave Maribor, saj so imeli „le“46 posredovanj

Policisti Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so, med 6. uro včeraj in 6. uro danes, na interventno številko 113 prejeli 138 klicev, od tega 46 takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V opisanem času so policisti obravnavali tudi: 4 nova kazniva dejanja, med katerimi prevladujejo tatvine; 2 prometni nesreči II. kategorije, v katerih sta se 2 osebi lahko telesno poškodovali, 4 prometne nesreče I. kategorije; enemu kršitelju cestno-prometnih predpisov smo zasegli vozilo, ki ga je vozil; 12 kršitev javnega reda in miru, in sicer 7 na javnih krajih in 5 v zasebnih prostorih; dva požara.

Izstopajoči dogodki:

Danes, okoli 3. ure, so imeli policisti v postopku dva državljana Srbije, ki sta na območju PP Gorišnica s kombiniranim vozilom, avstrijskih registrskih številk, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imel ustreznega dovoljenja. Policisti so vozniku izrekli globo, sopotniku pa opozorilo.

Včeraj popoldan je prišlo do požara na piščančji farmi na območju občine Trnovska vas. Požar so pogasili gasilci, poškodovan ni bil nihče. Objekt bil prazen, v njem pa so potekala pripravljalna dela za namestitev piščancev. Kriminalisti danes opravljajo ogled kraja požara.

Drugih odmevnejših dogodkov v obravnavanem obdobju policisti niso obravnavali.

Pripravil: Gorazd Blanuša, vodja OKC PU Maribor.

Foto: 112 Ptuj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: