Skip to content

Trčil je v robnik pločnika in drog ulične razsvetljave ter ostal brez vozila

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 200 klicev, med temi 90 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.
V opisanem času smo obravnavali tudi: 14 kaznivih dejanj, 11 prometnih nesreč I. kategorije, 3 prometne nesreče II. kategorije, 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo, 15 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.
Izpostavljamo:
Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali državljana Irana, ki je podal namero po mednarodni zaščiti, na vlaku na območju Maribora pa dva državljana Sirije, ki sta podala ponovno namero po mednarodni zaščiti.
Prometna varnost
Policisti so v Mariboru obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je pred tem zaradi neprilagojene hitrosti trčil v robnik pločnika in drog ulične razsvetljave. Ugotovljeno je bilo, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Sledi obdolžilni predlog.
Na območju Gočove je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje padel motorist in se lažje poškodoval. Odpeljan je bil v bolnišnico. Izdan mu je bil plačilni nalog.
Pripravila: Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja