Skip to content

Poškodovani štirje kolesarji, voznica e-skiroja in delavec v gozdu

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 239 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

V Dobriču, na območju Policijske postaje Žalec, smo obravnavali nesrečo pri delu. Pri žaganju vej z motorno žago si je 62-letni občan huje poškodoval roko.

V prometni nesreči na Cesti talcev v Velenju se je včeraj dopoldne lažje poškodovala 56-letna kolesarka. Vanjo je na prehodu za pešce trčil voznik osebnega vozila, ki je kolesarki izsilil prednost.

Na kolesarski stezi v Vonarju sta okoli poldneva trčila kolesarja, ki sta si pripeljala nasproti. V trčenju se je 68-letna kolesarka hudo poškodovala, 61-letni kolesar pa lažje.

V Šentjurju, na cesti Leona Dobrotinška, se je v popoldanskih urah lažje poškodoval 70-letni kolesar, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Selu, na območju Velenja, se je v večernih urah, v prometni nesreči, lažje poškodovala voznica e-skiroja, ki ji je prednost izsilila voznica osebnega vozila.

V Kozjem je neznani storilec vlomil v Zbirni center. Ukradel je samokolnico in nekaj orodja.

V Podgorju pri Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec je dobrih 400 litrov nafte ukradel iz rezervoarjev štirih delovnih strojev parkiranih na gradbišču.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: