Skip to content

Policisti obravnavali poškodovanje stekel na avtomobilu, gostinskem lokalu in hiši, tudi goljufijo pri poslovanju s kriptovalutami…

V preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, požar in pet povoženj divjadi.

Ob 7.55 smo bili obveščeni, da je v Murski Soboti, pri OŠ I., prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila in voznikom mopeda. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bil vzrok za prometno nesrečo izsiljevanje prednosti v križišču, voznice osebnega avtomobila. Pri trčenju se je mopedist lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete, smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino mobilnega telefona, poškodovanje stekla na osebnem avtomobilu, poškodovanje stekla na gostinskem lokalu, poškodovanje stekla na vhodnih vratih stanovanjske hiše, goljufijo pri poslovanju s kriptovalutami in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 21.41 smo bili preko Centra za obveščanje obveščeni, da naj bi zagorelo v bližini Sinagoge v Lendavi. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do začetnega požara bal pri Dvojezični srednji šoli in do požara na plazilki v bližini Sinagoge. Oba požara so pogasili lendavski gasilci. Policisti zbiramo obvestila o vzrokih požarov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Pripravil: Danilo Kavaš, vodja izmene OKC PU MS

Poslovanje s kriptovalutami je lahko donosno, a lahko tudi izgubiš vse – simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja