Skip to content

Kolesar se je hudo poškodoval, odpeljali so ga v UKC Maribor

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, na številki policije za komunikacijo v sili 113 prejel 432 klicev, med vsemi klici je bilo 102 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.
V navedenem obdobju smo obravnavali: 18 kaznivih dejanj, 11 prometnih nesreč I. kategorije, 5 prometnih nesreč z udeležbo živali, 1 prometna nesreča II. kategorije, v katerih so bile štiri osebe lahko telesno poškodovane, 1 prometna nesreča III. kategorije, v kateri je bila 1 oseba hudo telesno poškodovana, 23 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 v zasebnem prostoru in 16 na javnem kraju.
Izpostavljamo:
Prometna varnost
Včeraj malo po 7 uri se je 46-letni moški  v kraju Dražen Vrh v občini Sveta Ana peljal s kolesom, zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad kolesom in  padel po vozišču, ter se hudo telesno poškodoval.
Odpeljan je bil v UKC Maribor.
Javni red in mir
Policisti PP MB I so včeraj zjutraj v Mariboru pridržali 41- letnega kršitelja javnega reda in miru, ki se kljub ukazu policistov ni želel pomiriti in je nadaljeval s kršitvijo javnega reda in miru.
Pripravil: Robert Mesiček, vodja izmene OKC PU Maribor.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja