Skip to content

Eni kradejo katalizatorje, drugi vlamljajo v svečomate…

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 280 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih. 27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 26 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 12 prometnih nesreč z materialno škodo. Do prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami je prišlo v Velenju, kjer je voznik kmetijskega traktorja izsilil prednost klesarju, ki se je pri padcu lažje telesno poškodoval.

V Celju in Šmarju pri Jelšah so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozili.

Kriminaliteta

V Celju na Ulici V. Prekomorske brigade so policisti opravili ogled osebnega avtomobila Honda Jazz, iz katerega je bil odtujen katalizator. Na Opekarniški v Celju pa je neznani storilec iz parkiranega osebnega avtomobila Renault Clio odtujil cev katalizatorja.

Laški policisti so opravili ogled vloma v svečomata na pokopališčih v Vrhovem in Radečah. Na obeh svečomatih je nastala materialna škoda, v Vrhovem pa je bil iz svečomata odtujen tudi denar.

Miren in varen vikend vam želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravil: Božidar Pezdevšek, vodja centra PU Celje.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: