Skip to content

Brez vozniškega dovoljenja vozila neregistriran avtomobil, policisti so ga zasegli…

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes 209 klicev, med temi 89 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.
V opisanem času smo obravnavali tudi: 12 kaznivih dejanj, 20 prometnih nesreč I. kategorije, 4 prometne nesreče II. kategorije, 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku, 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 na javnem kraju in 1 požar.
Izpostavljamo:
Obravnavana voznica

Policisti so včeraj opoldne na Studencih v Mariboru obravnavali voznico osebnega avtomobila z neregistriranim osebnim avtomobilom in z nameščeno registrsko označbo, ki ni pripadala temu vozilu, ter brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozila je tudi pod vplivom alkohola (0,10 mg/l alkohola). Vozilo ji je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.
Uporaba sredstev za fotografiranje in video snemanje
Vse udeležence današnjega shoda v Mariboru obveščamo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov, v središču mesta uporabila sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tudi danes se mariborski policisti predstavljamo na Kariernem sejmu – Vesolje priložnosti. Vabimo vas, da se nam pridružite.
Pripravila: Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: