Skip to content

Tri skupine jamčijo nepozabno noč na Pomurskem sejmišču

Obeta se Halloween Klizka, kot je še ni bilo

Ker jim letošnji Fašenk ni bil usojen, so se članice in člani Študentsko – mladinskega kluba Klinka iz Gornje Radgone odločili ob noči čarovnic poskrbeti za noro zabavo! „Zato se pripravite na največjo Klizko, kar jih je bilo – Halloween Klizka 2022! Letos smozato že tradicionalno Klizko prestavili na sejmišče Pomurskega sejma, kjer bomo v petek, 28. oktobra klizkali, plesali in peli! To je čas noči čarovnic, zato bomo podeljevali tudi nagrade za najboljše maske. Zato iz omare vzemite maske in strašljiva oblačila in se pripravite, na najboljšo zabavo te jeseni!“ sporočajo iz ŠMK Klinka, kjer so poskrbeli za odlično glasbo, saj bodo nastopile tri skupine.
Nastopili bodo:

MI2 – Legendarni štajerski rokerji so stalnica slovenske rockovske scene. Do danes so izdali osem studijskih albumov in nanizali vrsto uspešnic: Črtica, Pojdi z menoj v toplice, Čakal sn te ko kreten, Sladka kot med, Proklete vijolice …, ob katerih se nam naježi koža, zariše smeh na obrazu in zazibajo boki…
Alo!Stari – So band, ki je skejt punk vrnil v prve vrste slovenske glasbene scene in svojo bit našel v mariborščini, svojem maternem jeziku. V svojih treh letih obstoja so dodobra prevetrili slovenski glasbeni prostor in ustvaril hite, kot so Nea vem kam, Vse bi dal, Star, Kaj naj zaj nareim in druge.
Jet Black Diamonds – Izgubljeni med glasbenimi motivi, nedefinirani med različnimi stili in prežeti z raznovrstnimi občutki svoj glasbeni karakter odkrivajo z ustvarjanjem avtorske glasbe. S svojim prvim singlom Retro anorak so navdušili slovensko občinstvo, pohvale pa sta prejela tudi njuna poznejša singla Še zadnjič in Večvredne romance
In še cene vstopnic:

Člani ŠMK Klinka (ki prinesejo letošnje študentsko/dijaško potrdilo o vpisu) – 8,00 €; Nečlani – 10,00 €; Na dan dogodka: 15,00 €.

PROMOTORJI:
Kaja – 041 842 235 Radenci, Ljutomer
Iva – 031 265 567 Radenci, Ljutomer
Nina – 031 249 827 Radenci, Ljutomer, Murska Sobota
Jaša- 031 296 720 Maribor
Veronika – 031 801 846 Maribor
Mario – 051 680 602 Lenart

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: