Skip to content

»Skupaj lažje rastemo, skupaj zmoremo več!«

Bliža se 5. Festival vin Osrednjih Slovenskih goric, kjer bo v ospredju vse iz tega dela države

Slogan „Skupaj lažje rastemo, skupaj zmoremo več!“, gotovo pove veliko o povezovanju, sodelovanju in medsebojni pomoči. In prav s tem sloganom raste tudi Festival vin Osrednjih Slovenskih goric, ki bo tudi letošnje leto potekal v veličastni Samostanski kleti v središču Svete Trojice v Slovenskih goricah.

„Sedaj že lahko rečemo, da je festival tradicionalen, kajti po uspešnem prvem festivalu, ki sem ga pričela kot takrat še aktualna Cerkvenjaška vinska kraljica, smo skupaj z Društvom za ohranjanje kulture Vincar in lokalnimi društvi vinogradnikov (Lenart, Benedikt, Cerkvenjak, Sveta Trojica, Sveta Ana in Sveti Jurij v Slovenskih goricah) to še nadgradili vse do letos, ko je pred nami že 5. Festival vin Osrednjih Slovenskih goric. In tudi v letošnjem letu bo tako – pestro dogajanje bomo nadgradili s Slovenskogoriškimi glasovi, degustacijo odličnih lokalnih vin, dvigom in spustom penin v samostanski vodnjak, ter ostalimi majhnimi presenečenji. Se vidimo v petek, 21. oktobra 2022, s pričetkom ob 18.uri, na Petem festivalu vin Osrednjih Slovenskih goric. Vljudno vabljeni, da podprete domače vinogradnike, poskusite odlična vina in preživite čudovit večer v prijetni družbi. Se vidimo na festivalu, da preverimo, kaj je v kleti še ostalo in kaj nam ponuja nova vinska letina,“ nam je zaupala Martina Breznik Krajnc, Društvo za ohranjanje kulture Vincar.

Torej, Martina je vsem ljubiteljem dobre kapljice, domače kulinarike, druženja in zabave, vse bo dišalo po Slovenskih goricah, vrgla žogico. Vi pa se odločite in gotovo vam ne bo žal, kar se je potrdilo na štirih predhodnih festivalih!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: