Skip to content

Bakos.si

Nogometašice Nona Pomurja slavile v Gradcu

Jesenske prvakinje v Slovenski nogometni ligi za ženske, igralke ŽNK Nona Pomurje, so včeraj odigrala pripravljalno tekmo v avstrijskem Gradcu proti ekipi SK Sturm Graz in zmagale z rezultatom 6:4.

Strelke: Nina Kajzba (2-krat), Kaja Korošec (2-krat), Špela Kolbl in Luana Zajmi. Igrale so 3-krat po 45 minut.Sandi Bauer, trener Pomurk ob tem pravi: “Za prvo tekmo po enem tednu priprav sem zelo zadovoljen s prikazanim. Punce so odigrale tekmo po napornih treningih, v bistvu po treningih, kjer ni v ospredju žoga in igrale so zelo dobro. Ekipa Sturma je zelo dobra, dobro vodena, trenirajo že od sredine decembra, čeprav rezultat v takih tekmah ni v prvem planu, je zelo lepo zmagati. Želimo si zmagati na vsaki tekmi. Zelo zadovoljen sem s pristopom punc, delom in prizadevnostjo na treningih. Samo želimo si lahko, da tako tudi ostane.”

Na tekmi so igrale: Sara Nemet, Iva Kocijan, Špela Rozmarič, Saša Kolar, Tjaša Nemec, Tjaša Tibaut, Sara Makovec, Kaja Korošec, Luana Zajmi, Špela Kolbl, Anja Eferl, Nina Kajzba, Ines Sok, Ema Horvat, Noel Vilčnik, Kaja Horvat, Julia Lackner, Nadine Ranfl, Pija Frešer, Tija Šoštarič Karić, Živa Rakovec, Urška Tkalec in Lucija Kos.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: