Skip to content

Izbrana dela kmetic Križevci – Veržej na ogled v občinski stavbi

Najzaslužnejšim so izročila potrdila ter jim čestital za lepo pripravljeno razstavo, ki je letos potekala brez obiskovalcev

Članice društva kmetic Križevci – Veržej (Sandra Cof, Sonja Čuk, Ana Colnarič, Anica Duh, Milena Farkaš, Dijana Gaberc, Alojzija Klemenčič, Majda Markovič, Lidija Prelog, Znika Pušenjak, Stanka Slavič, Marija Šijanec, Štefka Šterman; Mentorica: Mateja Rajh), so bile kljub precej drugačnim razmeram, povezanih s koronavirusom aktivne tako kot prejšnja leta. Razmere so jim onemogočale tedenska srečanja v občinskih prostorih, njihova delovna vnema pa ni popuščala in so pridno ustvarjale vsaka na svojem domu.

Vključene v študijski krožek pod okriljem Ljudske univerze iz Murske Sobote, so na daljavo sodelovale z mentorico, ki jih je vodila pri izvedbi del. Najzaslužnejšim je direktor Ljudske univerze iz Murske Sobote, Dejan Dravec izročil potrdila ter jim čestital za lepo pripravljeno razstavo, ki je letos potekala brez obiskovalcev. Izbrana dela pa so na ogled v stekleni vitrini na hodniku občinske stavbe v Križevcih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja