Skip to content

Bakos.si

Radenska in Fructal za sodelovanje v „HoReCa kanalu“

Izboljšali naj bi dobavo hrane in pijače v gostinski branži

Na Dvorcu Zemono je potekal odmeven podpis pogodbe o sodelovanju med podjetjema Fructal in Radenska v projektu HoReCA kanal. S tem Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v kanalu HoReCa, kar se nanaša na storitev dobave hrane/pijače v gostinski branži in se nanaša na: Hotelirstvo, Restavracije in Catering. Omenjena podpisana pogodba predstavlja povezovanje dveh velikih, prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk v kanalu HoReCa v kategoriji sokov, nektarjev, pijač, alkoholnih pijač ter gaziranih in negaziranih vod v Sloveniji.

»HoReCa je kanal, ki je utrpel največji udarec v času koronakrize. Ker vsi že nestrpno pričakujemo, da se bomo lahko družili, smo se odločili spremeniti način našega poslovanja v tem kanalu in biti pripravljeni ter še močnejši, ko se življenje vrne v normalne tirnice. Verjamem, da bo združevanje dveh vodij kategorij prineslo uspešno sodelovanje in dolgoročno doseganje skupnih, visoko zastavljenih ciljev,« je ob podpisu pogodbe na dvorcu Zemono, povedal Goran Medić, direktor Fructala, Marián Šefčovič, izvršni direktor Radenske pa je dodal: »V času epidemije smo izpeljali več projektov, s katerimi smo poskušali svojim partnerjem v HoReCa segmentu stati ob strani ter spodbuditi oziroma olajšati poslovanje. Sodelovanje s Fructalom se pridružuje temu namenu. Prepričani smo, da bo sinergija tako močnih slovenskih znamk, kot so iz družin Radenska in Fructal, odločnejše ustvarjala prednosti za vse deležnike. Tudi potrošnike, ki bodo dostopali do visoko kakovostnih proizvodov«.

Glede na močan dež ob podpisu pogodbe je izvršni direktor Radenske srčno dodal: »Pri nas na Slovaškem dež na poročni dan pomeni srečo. Verjamem, da današnji dan napoveduje prav to – srečno in uspešno sodelovanje«. Oba podpisnika pogodbe pa sta se strinjala, da ne gre zgolj za sodelovanje na področju pospeševanja prodaje, temveč za širše sodelovanje, saj podpis pogodbe predstavlja tudi opolnomočenje skupnih znanj in izkušenj, ter posledično doseganje pomembnih sinergij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: