Skip to content

Spet je stekel promet preko nekdanjega mejnega prehoda v Čepincih

Traktorist je nadstrešek objekta na bivšem mejnem prehodu podrl 5. aprila


Po natanko treh mesecih, odkar je v petek, 5. aprila, okrog 10. ure, na bivšem mejnem prehodu s sosednjo Madžarsko, v Čepincih čez cesto podrt nadstrešek objekta, je znova odprt in prevozen omenjeni prehod. Kot je takrat bilo ugotovljeno, je madžarski voznik traktorja s prikolico zadel jeklenico, s katero je stabiliziran nadstrešek objekta.
Zaradi poškodb se je čez nekaj trenutkov nadstrešek zrušil in padel na cesto, ki je na madžarski strani meje, zaradi česar je prometno nesrečo obravnavala madžarska policija. V nesreči ni bil nihče poškodovan, kar tri mesece pa je bila cesta oz. prehod med državama zaprt za ves promet.

Od danes, od 11. ure naprej pa temu ni več tako, saj je ponovno stekel promet med Slovenijo in Madžarsko preko bivšega mejnega prehoda Čepinci, kjer je potekala sanacija objekta. Do obnove je nadstrešek ležal na glavni cesti mimo mejnega prehoda, sanacija objekta se je začela sredi minulega meseca. Dela v vrednosti dobrih 41.500 evrov je izvedlo Cestno podjetje Pomgrad.

Foto: PU MS

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja