Skip to content

Na „Sanjski poroki“ se je predstavil tudi duhovnik

Največ bodoči mladoporočencev na predstavitvi „Sanjske poroke“; Na 4. predstavitvi v motelu Čarda so ponujali vrsto idej za organizacijo poroke, potrebno je najti le ženina in nevesto

Minulo nedeljo, zadnjo v letošnjem novembru, je v motelu Čarda v Nemčavcih pri Murski Soboti potekal zelo odmeven, tradicionalni že 4. poročni sejem ali kot so prireditev poimenovalo predstavitev „Sanjske poroka 2019“. Na letošnjem poročnem sejmu se je predstavilo 27 slovenskih in hrvaških razstavljavcev s ponudbo storitev in produktov za pripravo sanjske poroke. S tem je organizator Motel Čarda, s soorganizatorji in v sodelovanju z razstavljavci, predvsem parom, bodočim mladoporočencem, na enem mestu predstavili nove trende in jim osebno svetovali pri načrtovanju in izvedbi poroke. Na letošnjem 4. poročnem sejmu, ki je potekal v veliki dvorani Motela Čarada, kjer mimogrede lahko pripravijo poroko med 50 in 200 udeleženci, so se predstavili saloni poročnih oblek, zlatarji, fotografi, ponudniki poročnih tort in slaščic, gostinci, zlatarji, dekoraterji, ponudniki penin ter mnogi drugi, ki imajo kaj ponuditi ob nepozabnem življenjskem dogodku. Med obiskovalcem je dejansko bilo največ parov, ki se v bližnji ali daljni prihodnosti namerava poročiti.

Vsem bodočim mladoporočencem in seveda drugim obiskovalcem, so se tako predstavili: Motel Čarda, ECO Bodonci, Cvetličarna Tajda, Pet prstkov, Panonica event, DJ Bobo, Weekend band, Marko & Klavdija, Zlatarstvo Mandič, Zlatarstvo Tkalec, Canaj Čakovec, Sladki raj, MiaM, Radgonske gorice, Manuela Šinko s.p., Agencija Wind, Salon vjenčanica Lidija Čakovec, Gallotti Čakovec, Foto Zaunikar, Foto Tanja, Borut Bencak s.p., Fotolens, Video studio Signal, Oriflame,

Revija Moja poroka, Blanja, Sever – starodobniki. „Za organizacijo poročnega sejma smo se odločili predvsem zato, ker pri organiziranju poroke potrebujemo tudi zunanje sodelavce, ki nam pomagajo dopolniti našo prioritetno ponudbo, ki je gostinstvo. Predvsem pa smo želeli ponuditi bodočim mladoporočencem vse na enem mestu za načrtovanje njihovega sanjskega dne, se pravi: poročno obleko, poročne prstane, torto, šopek ipd. To je tudi priložnost za zbiranje informacij, ogled vsega, kar je v trendu, novega in tudi razburljivega“, je povedala vodja motela Čarda Darja Hodnik. Dodala je, kako je njihov hotel, kot organizator predstavil prostor, različna omizja s pogrinjki, zlatarji so na ogled postavili svoje poročne prstane, fotografi svoje albume polne lepih spominov na minule poroke, poročni saloni so pripeljali najnovejše kreacije poročnih oblek, manjkalo pa ni niti moških oblek.

„Cvetličarji so predstavili cvetlične dekoracije in balonske okrasitve, na volj so bile tudi pokušine okusov poročnih tort in peciv slaščičarjev. Prisotne so bile tudi kozmetične storitve, kjer so kozmetičarke marsikoga poskusno naličale ali pa svetovale pri poročni manikuri in pedikuri. Zraven so bili tudi glasbeniki, ki mladoporočence pospremijo v skupno živlčjenje, ponudniki šotorov, ozvočenj ipd.“ je še razložila Darja Hodnik.

Posebnost letošnje predstavitve „Sanjska poroka“ je gotovo tudi sodelovanje priljubljenega duhovnika evangeličanske cerkve Simona Severja iz EVO Bodonci. Bodočim mladoporočencem je predvsem govoril o tem, kako potekajo ekumenske poroke, kajti prav na skrajnjem severovzhodu države, kje živi največ pripadnikov Evangeličanske cerkve augsburške veroizpovedi v Sloveniji, imajo veliko mešanih zakonov. Na takšnih porokah sta običajno prisotna duhovnika obeh veroizpovedi, katerim pripadata nevesta in ženin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: