Skip to content

Zamaskiran je zahteval denar, a ker mu prodajalka tega ni izročila, je pobegnil…

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 309 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj smo obravnavali 3 prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih in 15 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

Danes, okoli pol treh zjutraj smo bili obveščeni o poskusu ropa na bencinskem servisu na avtocestnem počivališču Tepanje. Zamaskiran moški je vstopil v prostore servisa in od prodajalke zahteval denar. Ker mu denarja ni hotela izročiti je pobegnil.

Okoli treh zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Celju. Storilec ni ničesar ukradel. Lastniku je škodo povzročil z razbitjem stekla na vratih.

Nedovoljen prehod državne meje

V Imenem smo včeraj izsledili štiri državljane Turčije, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Vsi štirje so zaprosili za mednarodno zaščito.

V Bistrici ob Sotli smo včeraj ustavili voznika osebnega vozila, državljana Kosova, ki je prevažal štiri državljane Sirije in državljana Afganistana. Voznika smo pridržali in ga bomo kazensko ovadili, državljani Sirije in Afganistana, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo, so zaprosili za mednarodno zaščito.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: