Skip to content

V Pomurju tudi včeraj veliko tatvin, a tudi drugih kaznivih dejanj

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali petnajst primerov kaznivih dejanj, tri prometne nesreče, sedem primerov kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in en primer ugriza psa.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali primer poškodovanja vozila, nenadno smrt mladoletnika, primer nasilja v družini, vlom v vikend, tatvino drv, tatvino lesa iz gozda, mejni spor, tatvino v poslovnem prostoru, dva primera tatvine registrskih tablic, padec iz višine, nesrečo pri delu, povzročitev lahke telesne poškodbe in primer postavitve sumljivega predmeta v trgovini, kjer je bilo s pomočjo bombnih tehnikov ugotovljeno, da ne gre za eksplozivno telo.

Na področju prometne varnosti so policisti obravnavali kaznivo dejanje kot primer nevarne vožnje v cestnem prometu, en primer prometne nesreče v kateri se je sopotnik lahko telesno poškodoval in tri prometne nesreče v katerih je nastala le materialna škoda. Prav tako so obravnavali štiri poškodbe vozil s strani divjadi. Enemu vozniku, ki je vozil vozilo brez ustreznega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli vozilo, zagovarjal pa se bo pri pristojnem sodniku za prekrške.

Javni red in mir je bil kršen sedem krat od tega so policisti obravnavali en primer kršitve na javnem kraju in šest primerov v zasebnem prostoru. En kršitelj, ki se ni pomiril ob intervenciji policistov pa je bil pridržan do iztreznitve.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Največ se je kradlo – simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: