Skip to content

V delovnih nesrečah hudi poškodbi gozdarja in čistilke

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 283 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 21 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami se je zgodila včeraj dopoldne v Šmarjeti, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel voznik e-skiroja in se huje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enkrat.

Kriminaliteta

V Velenju je neznani storilec prerezal cerado tovornega vozila in ukradel 11 kartonov kozmetike višjega cenovnega razreda. Po prvih ocenah znaša škoda dobrih 10.000 €.

V Novem trgu v Celju je neznanec z ostrim predmetom poškodoval osebno vozilo in lastnikom povzročil za najmanj 1.000 € materialne škode.

Iz skladišča trgovine v Radečah so neznanci ukradli paleto skladiščnih polic in več stojal za steklenice.

Izpred stanovanjskega bloka na Trubarjevi ulici v Celju je neznanec včeraj ukradel rabljeno plinsko peč.

Med opravljanjem gozdarskih del v gozdu v Črni na Koroškem se je včeraj huje poškodoval 60-letni delavec, ki mu je na strmem pobočju, med spravljanjem vejevja spodrsnilo in je izgubil ravnotežje ter padel približno tri metre v globino na asfaltno cesto.

Nesrečo pri delu smo včeraj obravnavali tudi v ustanovi v Žalcu, kjer je v popoldanskih urah padla čistilka in se hudo poškodovala.

V Straži na Gori smo obravnavali vlom v garažo. Storilec je ukradel kosilnico in več ročnega orodja.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja