Skip to content

Trije so se hudo poškodovali, poleg voznika in kolesarke, še domačin, ki je podiral drevesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 691 klicev občanov. 205 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih. 56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 86 s področja prometne varnosti in 53 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

V zadnjih treh dneh smo obravnavali 2 prometni nesreči s hudimi poškodbami, 4 z lažjimi in 33 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo v petek, okoli pol šestih zjutraj, obravnavali v Jakobu pri Šentjurju, kjer je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal v jarek. Voznik, ki je bil v vozilu sam, se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

V Bregu pri Konjicah se je v soboto popoldne huje poškodovala kolesarka, ki je pri sestopanju s kolesa, zgubila ravnotežje in padla.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali v 18 primerih.

Kriminaliteta

Na Plešivcu je neznani storilec s traktorja ukradel več delov, iz rezervoarja pa gorivo. Lastnik ocenjuje, da je z dejanjem oškodovan za približno 1.000 €.

Na Brodarjevi smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel žensko kolo.

V Gorenju pri Zrečah je neznani storilec vlomil v kabino stroja za lupljenje hlodovine in ukradel štiri prenosne zveze s polnilci, iz rezervoarja vozila pa je ukradel še nekaj goriva.

Na Ostrožnem pri Ponikvi smo obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju drevja v domačem gozdu se je huje poškodoval 51-letni moški.

Minuli vikend smo bili obveščeni o treh vlomih v stanovanjske hiše.

V Braslovčah je storilec ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

V Podvinu pri Polzeli je ukradel zlatnino, ure in gotovino.

Iz stanovanjske hiše v Založah pa je ukradel hranilnik z gotovino.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: