Skip to content

Bakos.si

Trčil je v stoječi avtomobil in končal v UKC Maribor

Policisti Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so, med 6. uro včeraj in 6. uro danes, na interventno številko 113 prejeli 212 klicev, od tega 86 takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali en nedovoljen prehod državne meje.

V opisanem času so policisti obravnavali tudi: 15 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine; 12 prometnih nesreč I. kategorije, 3 prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se 3 osebe lahko telesno poškodovale, 1 prometno nesrečo III. kategorije v kateri se je ena oseba hudo telesno poškodovala; 14 kršitev javnega reda in miru, in sicer 12 na javnih krajih in 2 v zasebnih prostorih.

Izpostavljamo:

Nedovoljen prehod državne meje – Včeraj popoldan so policisti PP Ormož obravnavali tri državljane Afganistana, ki so skriti na priklopnem tovornem vozilu, poljskih registrskih številk, nedovoljeno vstopili iz R Madžarske v našo državo. Postopki s tujci še niso zaključeni.

Prometna nesreča III. kategorije – 27.3.3021, okoli 11.30, se je v Malečniku zgodila prometna nesreča, ko je 58 – letni voznik, vozil kolo iz smeri Hrence proti Vodulam, ter je v bližini stanovanjske hiše Malečnik 229 trčil v zadnji del stoječega osebnega avtomobila. Voznik kolesa je v trčenju zadobil hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Maribor.

Drugih odmevnejših dogodkov v obravnavanem obdobju policisti niso obravnavali.

Pripravil: Gorazd Blanuša, vodja izmene OKC PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: