Skip to content

Štirje „Angleži“ nad mladoletnico, neznanec pa nad štiri tone električnih vodnikov

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 216 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in dveh prometnih nesrečah z materialno škodo. Na območju Laškega smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo drzno tatvino, tatvino, poskus vloma in poškodovanje vozila.

Drzno tatvino smo včeraj obravnavali v Celju. Štirje mlajši neznani moški so pristopili do mladoletnice in se začeli z njo pogovarjati v angleškem jeziku, pri tem pa ji je eden iz rok izpulil denarnico z gotovino in dokumenti.

Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec s tovornega vozila, parkiranega v industrijski coni v Slovenskih Konjicah, ukradel okoli 4 tone električnih vodnikov.

V Velenju, na Stantetovi ulici, smo obravnavali poskus vloma v trgovino. Storilcu v trgovino ni uspelo vstopiti, lastnikom je za okoli 200 škode povzročil s poškodovanjem vrat.

Na območju Raven na Koroškem smo obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je z ostrim predmetom na osebnem vozilu naredil več risov.

Včeraj sta policista Policijske postaje Slovenj Gradec, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, izsledila dva državljana Afganistana, ki sta se v Slovenijo pripeljala skrita v tovornem delu srbskega tovornega vozila. V vozilo sta najverjetneje vstopila na območju Srbije. Po opravljenih postopkih smo oba odpeljali v azilni dom.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: