Skip to content

Bakos.si

Sin ustrelil očeta, nato sodil še sebi!

Na Policijski upravi Ljubljana so potrdili, da je danes popoldan, v okolici Domžal, prišlo do družinske tragedije, v kateri sta umrli dve osebi. Neuradn, okrog 16. ure naj bi v eni izmed stanovanjskih hiš na Zoisovi ulici na Viru pri Domžalah prišlo do streljanja, in sicer naj bi po naših neuradnih informacijah sin najprej ustrelil očeta, nato pa sodil še sebi. Policija je potrdila, da so v stanovanjski hiši na območju Domžal odkrili dve pokojni osebi.

Kot je poročal spletni portal Domžalec, tragičen dogodek se je pripetil v stanovanjski hiši na Zoisovi ulici v neposredni bližini Športnega parka na Viru, krajani pa naj bi okrog 16. ure slišali tri strele. Po vsej verjetnosti sta bila v hiši v času tragedije oče in sin sama, saj naj bi policijo o streljanju obvestila soseda.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana povedala, da so bili danes, okoli 17.30 ure obveščeni o strelih na območju Domžal. Policisti so ob prihodu na kraj v stanovanjski hiši odkrili dve pokojni osebi, trenutno pa na kraju še poteka intenzivna kriminalistična preiskava, zato nam več informacije še ne morejo posredovati.

Več bo znanega šele jutri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: