Skip to content

Bakos.si

Policisti so včeraj zasegli še štiri vozila

Po dva Alžirca in Turka vrnjena na Hrvaško

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 205 klicev, od tega 78 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje.

V opisanem času smo obravnavali tudi: 9 kaznivih dejanj, 3 prometne nesreče I. kategorije, 5 povoženj živali, 4 kršiteljem cestno-prometnih predpisov smo zasegli vozila, ki so jih vozili, 9 prijav kršitev javnega reda in miru, 4 na javnih krajih in 5 v zasebnih prostorih, enega kršitelja javnega reda in miru smo pridržali do streznitve, en požar.

Izpostavljamo:

Policisti so včeraj ob 6.30, v Središču ob Dravi prijeli dva državljana Alžirije, ki sta preplezala panelno ograjo in tako nedovoljeno iz Hrvaške vstopila v našo državo. Policisti so ju zavrnili in so ju danes že predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti so včeraj ob 13.03, na območju PP Gorišnica prijeli dva državljana Turčije, ki sta na zeleni meji, nedovoljeno, iz Hrvaške vstopila v našo državo. Policisti so ju zavrnili in so ju danes že predali hrvaškim varnostnim organom.

Pripravil: Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: