Skip to content

Na „Pomurki“ je trčil v zadnji del tovornjaka in umrl

Marius Ciprian Rogina je svoj tovornjak peljal s neprilagojeno hitrostjo

Sinoči, ob 21.25 uri se je na na pomurski avtocesti pripetila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Kot je poročala Uprava RS za zaščito in reševanje, v bližini naselja Vučja vas, nedaleč od najdaljšega avtocestnega mostu v Sloveniji, čez reko Muro, v smeri Maribora, prišlo do naleta tovornega vozila s spredaj vozečim tovornim vozilom. „Ena oseba je pri tem podlegla poškodbam. Gasilci PGD Murska Sobota in PGD Ljutomer so s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, sanirali mesto nesreče in pomagali reševalcem ter službi DARS,“ so pripisali iz Regijskega centra za obveščanje.

S Policijske uprave Murska Sobota pa so sporočili, da je do prometne nesreče na pomurski avtocesti, pred „izvozom Vučja vas v smeri Maribora prišlo, ko je voznik tovornega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v zadnji del priklopnika skupine vozil, ki je vozil pred njim. Voznik tovornega vozila, 48 letni državljan Romunije, je na kraju prometne nesreče umrl,“ so pripisali v OKC PU Murska Sobota. Po naših neuradnih, a zanesljivih podatkih je umrl 48-letni Marius Ciprian Rogina, ki je trčil v priklopnik tovornega vozila, ki ga je pred njim vozil slovenski državljan s koprskega območja.

Nesrečni Romun je četrta smrtna žrtev pomurskih prometnic od začetka letošnjega leta, v enakem obdobju lani pa je umrlo devet ljudi.

Trčenje je bilo silovito in Romun ni imel možnosti za preživetje (Foto: PGD Murska Sobota)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: