Skip to content

Bakos.si

Kdo je ukradel osebni avtomobil Renault Clio, bele barve?

Kdo je ukradel osebni avtomobil Renault Clio, bele barve?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 225 klicev, od tega 64 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali pet primerov nedovoljenega prehoda državne meje.
V opisanem času smo obravnavali tudi: 8 kaznivih dejanj, 8 prometnih nesreč I. kategorije, 2 povoženji divjadi, 1 kršitelju cestno-prometnih predpisov smo zasegli vozilo, ki ga je vozil, 9 prijav kršitev javnega reda in miru, 6 na javnih krajih in 3 v zasebnih prostorih, 1 kršitelja smo pridržali, 1 osumljencu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja,
Izpostavljamo:
Tatvina osebnega avtomobila
Policisti PP Maribor II obravnavajo tatvino osebnega avtomobila Renault Clio, bele barve, registrske označke MBN5-98N, ki je bil parkiran na Studencih.
Tujca predana hrvaškim varnostnim organom
Včeraj zjutraj so policisti MMP Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu registrskih oznak BiH, ki ga je vozil državljan Bosne in Hercegovine, odkrili državljana Maroka in Libije, ki sta tako na nedovoljen način vstopila v našo državo. Oba sta bila predana hrvaškim varnostnim organom.
Čez državno mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda
Policisti PP Ormož in PP Gorišnica so obravnavali štiri različne primere tujcev (državljane Avstrije, Hrvaške, Nemčije in Češke), ki so nedovoljeno prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso imeli ustreznih dovoljenj.
Pripravila: Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: