Skip to content

Iz stanovanjske hiše ukradel nakit in denar, škode za šest tisočakov

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 213 klicev, od tega 66 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali primerov nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času smo obravnavali tudi: 11 kaznivih dejanj, 9 prometnih nesreč I. kategorije, 3 prometne nesreče II. kategorije, kjer so se 3 osebe lažje telesno poškodovali, 4 povoženja divjadi, 7 prijav kršitev javnega reda in miru, 5 na javnih krajih in 2 v zasebnih prostorih.

Izpostavljamo:

Vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit in denar

Policisti OKC PU Maribor so bili včeraj, 11. septembra 2022, dopoldan obveščeni o vlomni tatvini v stanovanjsko hišo na območju Maribora. Na kraju so policisti Policijske postaje Maribor I opravili razgovore in ogled kraja kaznivega dejanja ter prišli do ugotovitev, da je neznani storilec iz stanovanjske hiše odtujil nakit in denar ter s tem oškodoval lastnika za okoli 6.000,00 evrov. Policisti v tej zvezi nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Voznik kolesa z motorjem med vožnjo pod vplivom prepovedanih substanc

Policisti Policijske postaje Ormož so včeraj, 11. septembra 2022, med izvajanjem kontrole cestnega prometa ustavili in kontrolirali voznika kolesa z motorjem. Med policijskim postopkom je bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil kolo z motorjem pod vplivom prepovedanih substanc. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, prav tako so ga policisti tudi pridržali.

Pripravil: Matej Harb, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: