Skip to content

Eni kradejo zastave, drugi pretepajo vrstnike, tretji…

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 310 klicev občanov. 91 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 51 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.
S področja prometne varnosti izpostavljamo dve prometni nesreči v katerih sta se huje telesno poškodovala voznika kolesa.
Včeraj okoli 14.30 ure so policisti v Celju na Kraigherjevi ulici obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje telesno poškodovala kolesarka. V nesreči je kolesarka sama padla s kolesom.
Drugo prometno nesrečo v kateri se je huje telesno poškodoval kolesar, so policisti ob 15.30 uri obravnavali v Tolstem Vrhu pri Mislinji. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja, ki je v ovinku zapeljal izven vozišča in se huje telesno poškodoval.
Trem voznikom so policisti zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo.
Na področju javnega reda in miru smo obravnavali sedem kršitev, eno osebo so policisti pridržali.
Na območju Čepelj – Vransko in v Šmarju pri Jelšah je neznani storilec poškodoval parkirani vozili. V Slovenj Gradcu je neznani storilec na Trgu svobode odtujil tri zastave.
V Velenju so policisti nekaj pred 15. uro obravnavali kaznivo dejanje nasilništva, kjer so trije mladoletniki stari med 14 in 17 let pristopili do oškodovanca starega 15 let. Pri tem je eden izmed mladoletnikov star 17 let z roko udaril oškodovanca po obrazu. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo zoper osumljene podali kazensko ovadbo.
Lepo in miren dan želimo iz Policijske uprave Celje.
Pripravil: Marjan Strašek, vodja oddelka za operativo, PU Celje

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: