Skip to content

Še en domači poraz radgonskih nogometašev

M-Trade Radgona – Turnišče 0:2 (0:0)

Stadion TŠC Trate v Gornji Radgoni, 60 gledalcev, glavni sodnik: Anton Kovač (Črenšovci), pomočnika: Eric Herženjak in Patrik Herženjak (oba Lanedava), delegat: Darko Vučko (Črenšovci).

Strelca: 0:1 Andrej Lotrič (48.), 0:2 Marsel Škraban (50.).

M-Trade Radgona: Simon Strajnšak, Blaž Drašak (od 86. Tilen Šemrl), Mitja Adam, Aljaž Kocet, Matej Hajdinjak, Borut Bračič, Marko Horvat (od 73. Aljoša Lipič), Kenan Grahić, Miha Cvetko, Vid Benjamin Krajnc (od 61. Žan Trost), Tjan Pučko (od 71. Peter Vreča). Trener: Marjan Rajbar.

Turnišče: Erik Gregorič, Denis Lutar, Aleksander Koren, Denis Vaupotič Kosi, Marsel Škraban, Aleš Koren (od 81. Jaša Lebar), Blaž Lebar, Erik Lutar (od 84. Tadej Horvat), Mišek Korpič, Žan Horvat, Andrej Lotrič (od 88. Mitja Gjerkeš). Trener: Valter Kutoš.

Nogometaši M-Trade Radgona so na Tratah še enkrat razočarali svoje svoje zveste navijače, saj so doživeli že sedmi poraz. Res je sicer, da so se radgonski nogometaši tokrat igrali nekoliko bolje, kot na nekaterih predhodnih tekmah, toda to je za Pomursko nogometno ligo premalo. Borbenost in požrtvovalnost je premalo za zmago, kajti tukaj je potrebno dosegati zadetke. Za domače je bilo usodnih pet minut slabe igre na začetku 2. polčasa, ko so gostje iz Turnišča dosegli oba zadetka. Nato so vedeli strniti vrste pred svojimi vrati in čeprav so modro-beli poskušali, in so do konca priigrali dve lepi priložnosti, ža pa od tega ni bilo nič.

Nogometaši M-Trade Radgona tako samo dodatno tonejo po lestvici proti začelju. Trenutno so na 14. mestu, s samo petimi točkami, saj so na desetih tekmah vknjižili eno zmago, dva remija in kar sedem porazov. Katastrofalna je tudi razlika v zadetkih, saj so varovanci trenerja Marjana Rajbarja na desetih tekmah dosegli zgolj štiri zadetke, prejeli pa kar 20. V primeru, da Ungradikum Olimpija jutri slučajno doseže zmago na sosedskem derbiju v Dobrovniku, bodo Radgončani predzadnji na lestvici. Kakorkoli že, v 11. krogu, v nedeljo, 30.10. ob 14. uri gostujejo modro beli s Trat v Dolgi vasi, kjer je tudi s takšno igro težko pričakovati kaj več kot nov poraz. Enako se obeta tudi v zadnjem jesenskem krogu, v soboto, 5. novembra, ko na Tratah gostuje nepremagljiva Hotiza, ki ima maksimalno število točk.

Ob vsem, kar radgonski nogometaši doživljajo je dobrodošla odločitev vodstva tekmovanja, da se tri jesenska kroga prenesejo na pomlad. Morebiti bodo Radgončani takrat le začeli dosegati zadetke in mogoče tudi zmagovati…

Foto: FB/ŠNK Radgona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: