Skip to content

Marjan novi trener, Primož odstopil in bo spet delal z otroci

Članska ekipa ŠNK Radgona, pred lokalnim derbijem proti NK Apače, dobila novega trenerja

Čeprav je članska ekipa ŠNK Radgona, ki je z vodilne pozicije padla na 2. mesto na lestvici I. MNL Murska Sobota, praznični vikend bila prosta, na TŠC Trate je bilo zelo živahno. V vodenju članske selekcije je namreč prišlo do zamenjave trenerja. Dosedanji trener Primož Rakovec, ki je z ekipo zmagal še preteklo soboto proti Tišini, se je odločil odstopiti s položaja v želji, da se ekipi omogoči nadaljnja rast in stabilnost, ki je potrebna za dosego želenih ciljev ekipe in kluba. Primož bo še naprej ostal član kluba in bo kot že do sedaj še naprej treniral mlajše selekcije. „Za njegov doprinos članski selekciji se mu izredno zahvaljujemo.“ poudarjajo v vodstvu ŠNK Radgona, ki so hitro reagirali, na roko pa jim je šlo tudi dejstvo, da je do manjših zapletov prišlo tudi pri državnih prvakinjah ŽNK Nona Pomurje.

Vodstvo kluba je namreč hitro reagiralo na nastalo situacijo in se dogovorilo z Marjanom Rajbarjem, s priznanim trenerjem s 30. letnim stažem v nogometu v Pomurju in Sloveniji, ki je nekaj dni pred tem odstopil z mesta trenerja pri najboljši slovenski ženski ekipi. Kakorkoli že, trener Rajbar se že četrtič vrača v radgonski klub v katerem je delovala že v preteklosti in je že treniral vse selekcije od U12 do članske. Predsednik ŠNK Radgona Robert Lipič je novega trenerja včeraj, pred enim izmed treningov, predstavil ekipi in mu zaželel uspešno sodelovanje. Ekipi je kasneje nekaj uvodnih besed namenil tudi trener Rajbar in izpostavil potrebo po dobrem odnosu igralcev do ekipe in nogometa ter želji po uspešnem sodelovanju za dosego njegovega in klubskega končnega cilja po uvrstitvi v pomursko ligo in prvim mestom v medobčinski ligi.

Novi trener Rajbar bo radgonski klub prvič vodil to soboto, 23. aprila, na sosedskem derbiju proti Apačam, ki v zadnjem času igrajo v odlični formi in so tudi blizu vrhu razpredelnice. Tekma bo ob 16,30 uri na TŠC Trate, ko pričakujejo veliko ljubiteljev nogometa ter korektno navijanje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: