Skip to content

Ženski je v trgovini iz torbice ukradel denar, policisti so ga odpeljali v svoje prostore…

Kronologija pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož

Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7.00 dne 21. 6. 2022, do 7.00 dne 22. 6. 2022 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 21. 6. 2022

Ob 10.29 se je na PP oglasila oškodovanka, od katere smo sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja po členu 204/I KZ-1. Evidentirali smo kaznivo dejanje Tatvine, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 14.35 se je na PP oglasila oškodovanka, od katere smo sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja po členu 122/I KZ-1. Evidentirali smo kaznivo dejanje Lahke telesne poškodbe, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 14.36 uri so policisti v trgovini na območju Ormoža obravnavali tatvino ženske torbice iz katere je storilec odtujil denar. Po dejanju je odšel s kraja. Z zbiranjem obvestil so policisti osumljenca izsledili, prijeli, ter zanj odredili pridržanje po določilih ZKP Odtujeni predmeti so mu bili zaseženi in vrnjeni oškodovanki. Zoper osumljenca bo na Okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

Napoved aktivnosti za sredo dne 22. 6. 2022:

  • v kolikor bi opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
  • opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel, idr.).

Pripravil: Jože Šprah, načelnik policijske postaje

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: