Jože ostal brez strehe nad glavo, zdaj na družbenih omrežjih išče delo

Če mu lahko pomagate najti kakršnokoli službo, ga lahko pokličete na telefon: 064 223 696

V Sloveniji sicer ni veliko brezdomcev, a kljub temu obstajajo, še več pa je ljudi, ki se po lastni ali tuji krivdi komajda preživljajo. Res je tudi, da so mnogi upravičeno razočarani nad državo, ki nekaterim državljanom, ki nikoli niso ničesar delali in nimajo niti enega dneva delovne dobe, nudijo višjo socialno podporo, kot minimalno plačo imajo tisoči zaposlenih, ter tudi pokojnine, ki ji ima na desetine tisoč, ki so delali štirideset in več let. Med delomrzneže pa gotovo ne sodi 57-letni možakar iz Ptuja, ki v svoji krizi išče kakršnokoli službo, saj očitno ne želi biti v breme drugim in tudi državi ne. Po spletnih družbenih omrežjih je namreč te dni zaokrožil nekoliko nenavaden oglas Ptujčana Jožeta, ki je ostal brez varne strehe nad glavo, začasno pa živi v namestitveni enoti za brezdomce Kamra na Ptuju, za katero skrbi ptujsko društvo Ars Vitae.

„Dober dan“ Sem Jože, star 57 let in to ni ženitna ponudba, ampak resna ponudba delodajalcem za pridnega sezonskega delavca. V Kamri sem poiskal pomoč, saj sem zaenkrat ostal brez varne strehe nad glavo…, a sem kljub temu v nizkem štartu, da jo ponovno najdem. Sem človek, ki se rad smeje in prisluhne šalam ter resno poprimem za delo. Skozi življenje sem rad opravljal vsa fizična dela, le pisarna mi ne leži. Ker sem sam želel podeliti svojo pripravljenost za delo z vami vas resno naprošam, da me za delo na Ptuju ali v okolici pokličete direktno na moj osebni telefon: 064 223 696. Vesel bom vsakega dela in prosim, da podelite objavo naprej. Hvala!, je zapisal Jože.

Torej, delodajalci če imate potrebe po pridnem delavcu, pokličite na omenjeno telefonsko številko in očitno boste dobili pridnega delavca. Mimogrede pa, ptujsko društvo Ars Vitae so ustanovili leta 1998 kot odgovor na potrebe lokalnega prebivalstva. Redno izvajajo različne programe na področju socialnega varstva, med njimi je tudi Kamra – celovita podpora brezdomnim osebam…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: