Skip to content

Bakos.si

Sonja, Petra in Katarina: Le naprej!

Znova so se povezale z avstralsko pevko Cherie in nastala je nova skladba

Slovenski ženski vokalni tercet Katrinas, po dolgih štirih letih ponovno predstavlja avtorsko skladbo, z naslovom „Le naprej“ in z aktualnim sporočilom za današnji čas. Ustvarjalne niti so ponovno združile z avstralsko pevko Cherie, s katero so v preteklosti posnele tri skupne skladbe (Hočem še, Funky beat, Poljub rajskih dni), ki jih je zanje ustvaril njihov dolgoletni “hišni” komponist Rok Golob. Tokrat pa je celotna skladba z aktualnim naslovom Le naprej nastala izpod ustvarjalnega peresa avtorske ekipe “The CR3W”, ki jo sestavljajo Cherie, Aleš Marjetič in Tadej Košir.
Sanja, Petra in Katarina pravijo, da jim je skladba pisana na kožo, saj govori o vseh tistih drobnih biserih življenja, ki nas vsakodnevno radostijo, navdihujejo in nam vlivajo upanje, da za dežjem vedno posije sonce. Katrinas niso ravno navdušene nad snemanjem videospotov, raje prepevajo na odru, a jih je tokrat pred kamere spravila Cherie. Kot osrednjo zgodbo je predlagala, kako ohraniti radost in navdušenje ter upanje otroka tudi takrat, ko nam je težko.
“Male Katrinas” v spotu Le naprej poosebljajo Tara in Brina (hčerki Petre – ene od Katrink) ter njuna prijateljica Zala. Njihovo radostno igro so posneli prekaljeni mojstri vizualij iz Frimm medije (režija: Matej Grginič & Maša Kandus, kamera: Gašper Pintarič).

Fotografije: Gašper Pintarič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: