Skip to content

Bakos.si

Petar Grašo prodal že več kot 7500 vstopnic!

Hrvaški zdezdnik se neizmerno veseli koncerta v ljubljanskih Stožicah

Očitno je, da ima hrvaški pevec Peter Grašo iz Splita zelo veliko publike tudi v Sloveniji, kar potrjuje njegov prvi koncert v ljubljanskih Stožicah, ko je skorajda tri tedne pred koncertom prodanih že nad 7500 vstopnic. Ljubljenec občinstva in eden najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, Petar Grašo, tudi zato že komaj čaka, da bo15. Novembra 2019 na samostojnem koncertu v Areni Stožice v Ljubljani postregel s pravim glasbenim spektaklom. Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo je s svojo glasbo, karizmo in šarmom skozi leta že osvojil številne Slovenke, 15. novembra pa jih bo spet očaral, tako kot zna najbolje – z glasbo, saj v Stožicah namreč obljublja pravi spektakel. Petar Grašo je svoj prvi samostojni koncert na največjem odru v Sloveniji načrtoval že nakaj časa in pravi, da ima vse pripravljeno do zadnje podrobnosti. Zdaj pa je izvedel veselo novico, ki mu je narisala nasmeh na obraz. Za svoj koncertni spektakel je prodal že več kot 7500 vstopnic, kar ga izredno veseli.

»Moram priznati, da sem se od samega začetka zelo veselil koncerta v Stožicah in se sprva kar malo bal, kako bo, saj gre za moj prvi samostojni koncert v tej veliki dvorani. Zdaj, ko vidim, da bo Arena čisto polna, zadovoljstvo v meni samo še narašča. 15. novembra bomo skupaj ustvarili zabavo, kjer bom dal vse od sebe, da bi bile Stožice tisti večer prostor, kjer se bo dogajala največja zabava v Evropi… Ma, kaj v Evropi, na svetu!« je zadovoljen priznal glasbenik, ki tako obljublja nepozaben spektakel za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere. Vstopnice za omenjeni glasbeni spektakel Petra Graša v Stožicah je sicer možno kupiti na prodajnih mestih Eventima in Petrola.

Sicer pa prav v dneh, ko v vinskih kleteh dozoreva nova odlična kapljica, je vinska klet Puklavec Family Wines v sodelovanju s priljubljenim hrvaškim pevcem Grašom, pripravila prav posebno penino, poimenovano kar „ Grašo“. Za vse zveste oboževalce Petra Graša sporočajo, da jih nova penina, z malo sreče odpelje na njegov veliki koncert, 15. novembra v Stožicah. Penina Grašo Rose, pridelana iz sorte modri pinot in razvita v tesnem sodelovanju ormoških enologov in Petra Graša, je namreč že tretji teden na voljo v trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji. Kot je povedala Sonja Erčulj, vodja marketinga v družbi Puklavec Family Wines, sodelovanje med enim izmed najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije in Puklavec Family Wines se je pričelo leta 2015, ko je omenjena vinska klet v sklopu splitskega vinskega sejma pripravila vodeno degustacijo vin in penin v Grašovi restavraciji v Splitu. Ker so bili nad peninami navdušeni tako gostje kot tudi Petar Grašo, so prišli na idejo, da skupaj s priljubljenim hrvaškim pevcem pripravijo posebno penino s personalizirano etiketo, ki nosi njegov podpis. Ker Petar Grašo novembra prihaja prvič v Stožice na veliki koncert, so se skupaj odločili, da razveselijo njegove zveste oboževalce in omejeno serijo penin Grašo lansirajo na slovenski trg. Na penini poteka tudi nagradna igra, prek katere lahko oboževalci osvojijo vstopnice za koncert, dva izmed njih pa bosta lahko še nazdravila s pevcem po koncertu. Toda v prodajalnah Spar Slovenija je potrebno kupiti vsaj en izdelek penine Grašo, ter številko računa vtipkati v obrazec, ki ga najdete na spletni strani peninagrašo.si.

In kakšno penino si je izbral Petar Grašo? Gre za penina Grašo Rose, ki je lahkotna in živahna penina, pridelana iz sorte modri pinot. Očara s svojo svežino in intenzivno cvetico po jagodičevju in brusnicah…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: