Nastja Gabor: Mama!

Vse mame sveta končno dobile svojo himno

Prikupna slovenska pevka Nastja Gabor, partnerka prav tako pevca Luka Basija, ki je decembra 2018 (Tai) in februarja 2020 (Tia) postala mama, je sedaj predstavila osebno izpovedno pesem z naslovom Mama! Pesem bodo začutile vse mame ter tudi ostali člani družine, kajti nosi prekrasno sporočilo materinstva in ljubezni – himno. Dolgo časa je razmišljala kako za tako čustveno osebno pesem posneti lep videospot. Po razmišljanju se je odločila, da če je pesem o njunih dveh srčkih potem je prav, da sta tudi ona dva zvezdi tega spota in točno tako je bilo, Tai pa je celo dodal mini pevski vložek! Čeprav je spoznala, da je snemanje s tako majhnimi otročki včasih celo večji napor kot pa če snemaš sam, ji ni žal, saj pravi, da so z družino preživeli čudovite trenutke v Medulinu in na otoku Levan, kjer je posnetega tudi večino spota v katerem sta Tia in Tai nasmejala marsikoga. Sama prizna, da so v spotu prikazani sami lepi in nasmejani trenutki a, da vsaka mama ve, da vedno temu ni tako in da tudi vsaka noč ni noč za počitek ampak noč za vstajanje, dojenje, tolaženje …
Sporočilo pesmi pa pravi, da je jasno, da so otroci naš največji zaklad, ki ga moramo čuvati za vse na svetu! Ob prvem ogledu spota, ki ga je posnela produkcija NEO Visuals, priznava, da je zajokala od sreče in veselja, da je vse skupaj izpadlo še boljše kot si je predstavljala! „Drage mame, hčerke, sinovi in drugi!
Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko mama. Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili!“, poudarja Nastja, katero je narava obdarila z lepim stasom in čudovitim glasom, s katerim razveseljuje tudi mladoporočence na porokah. Ob tem dodaja, da je sedaj nastala pesem, ki bo v njenem življenju za vse večne čase na prvem mestu! Tukaj je torej Mama.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: