Klapovühi niso leni – vabijo na tradicionalni pustni koncert!

V soboto, 22. februarja bo v Benediktu tradicionalni, 15. Klapovühov pustni koncert

Benediški Klapovühi so v mesecu februarju, ko nas obišče pust, vsako leto zelo aktivni, saj so v celoti predani organizaciji tradicionalnega pustnega koncerta, vzporedno pa nastane tudi kakšna nova skladba.

Tako so letos predstavili nekaj novega, polko “Jaz nisem len“, za katero je melodijo in besedilo ustvaril Igor Pirkovič, aranžma pa je dodal Luka Krof. Za skladbo, ki so jo posneli v studiu Lipičnik, so posneli tudi videospot. Snemanje je potekalo dva dni, scenarij je plod skupne domišljije. “Nekaj idej so dodali še mama Vesna, scenaristka Ksenija Trs in snemalec Toni Konrad,” povedo Klapovühi, ki so videospot posneli na dveh lokacijah – v Benediktu in Lenartu.

Da pa je skladba resnično izmišljena in da Klapovühi niso leni pa dokazuje dejstvo, da letos pripravljajo že 15. Klapovühov pustni koncert, ki bo v soboto, 22. februarja 2020, ob 19. uri v Športni dvorani Benedikt. Več o koncertu so povedali: “Naš harmonikar Jernej je v lanskem oktobru postal očka in smo s tem dobili prvega malega Klapovüha, bo tema letošnjega koncerta otrok. Vsi nimajo te sreče, da bi imeli zdrave otroke, zato smo se odločili, da bomo od vsake prodane vstopnice namenili 2 EUR v Sklad Viljem Julijan, ki nudi dobrodelno denarno pomoč otrokom z redkimi boleznimi.

Vstopnice po ceni 12 EUR so že v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, OMV, Pošte Slovenije,…), dobite jih tudi na www.eventim.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: