Fašenk 2020 z zasedbo Redlips, Kreslinom & Malimi bogovi in skupino Tabu!

ŠMK Klinka pripravlja še eno odlično pustno rajanje, zato pripravite maske, glasove in srca – edini pravi Fašenk se vrača!

Študentsko-mladinski klub (ŠMK) Klinka bo tudi letos poskrbel za enkraten, kot sami pravijo, edini pravi ‘fašenk’, ki je spet izjemno bučen in zabaven. Na stari lokaciji, v veliki dvorani Pomurskega sejmišča v Gornji Radgoni, kjer poteka ena največjih če ne prav največja pustna prireditev v Pomurju, pripravljajo namreč še ena noro pustno zabavo. Na enem in edinem Fašenku 2020, ta petek, 21.2. od 20. ure zvečer, mladi iz Klinke ponovno pričakujejo nepozabno pustno zabavo in nabito polno sejemsko dvorano z nepregledno množico mask. Kljub zimskemu času bo v dvorani vladala vročica plesnih ritmov, za kar so poskrbele tri ugledne glasbene skupine. Za razgibano pustno vzdušje bo skrbela mlada, sveža, odštekana zasedba Rodlips, Legendarni Vlado Kreslin z Malimi bogovi, za zaključek nepozabne poskočne noči, nekje v zgodnjih urah na „pustno“ soboto pa bo poskrbela skupina Tabu.

Torej mladi obljubljajo „noro noč“, da pa se komu „od višine ne zvrti“, bo tam obiskovalce tradicionalno pričakal Božo s svojo popotnico – dobrimi, mastnimi pustnimi krofi! Tudi letos bomo poskrbeli za to, da bodo najizvirnejše skupinske maske »zapuščale zemljo« s posebnimi nagradami.

Že nekaj časa je znano s kom bodo v mestu sejmov in penine „fašenkovali“, si delili nebo in srce! Kot rečeno zraven bodo zasedba Redlips, Vlado Kreslin & Mali bogovi in skupina Tabu:
Redlips je mlada petčlanska zasedba iz Ljutomera, ki najraje preigrava »coverje« znanih slovenskih in tujih rock skupin. Na Fašenku 2020 se bodo javnosti premierno predstavili tudi s svojimi avtorskimi skladbami. Obljubljajo fantastičen glasbeni program, ki bo ogrel ozračje, pete in srca prisotnih. Vlado Kreslin je tisti glasbenik, ki je s svojim skrivnostno edinstvenim glasom pripeljal Prekmurje na velike odre. Z izjemnim občutkom za melodijo in poezijo nam prefinjeno podaja del sebe, svoje duše in korenine. “S tisto čarno gitaro” in z zasedbo Mali bogovi, bo letos vse to delil tudi z nami, ko bomo skupaj prepevali njegove največje hite, kot so Nekega jutra, ko se zdani, Tisoč let, Preko Mure preko Drave, Namesto koga roža cveti… Tabu »je modra, je rdeča, je smeh in je sreča!« Slednjo bo skupina, brez zadržkov delila tudi z obiskovalci na Radgonskem sejmišču. Mešanica rocka in popa je skupino že pred 22 leti popeljala na zavidljivo dolgo pot, po slovenskih in tujih glasbenih odrih. Takrat so se misli po odru hrepenečih mladostnikov združile v eno in ustvarile invazijo z melodijo na nepotrebne tabuje. Do sedaj so izdali kar osem albumov s hiti kot so Dobra vila, Angel, Hvala za ribe, Nabiralka zvezd, Prvi zadnji… Pravijo, da je krasen občutek, ko lahko na odru pustiš delček srca, še lepši pa ko ga deliš z drugimi. In kdor se pridruži na »Fašenku 2020« ga bo z njimi deli tudi sam!

Vstopnice za Fašenk 2020 so na voljo v TIC Gornja Radgona! Cena vstopnic v predprodaji so:- 6,00 € za člane ŠMK Klinka, 8,00 € za nečlane. Cena vstopnic na dan dogodka: 10,00 €. Prodajna mesta vstopnic so: Poleg TIC Gornja Radgona, tudi v Radencih: TIC – Zavod za turizem in šport na avtobusni postaji; v Murski Soboti – Niko (030 604 088); Ljutomer – Urša (041 833 339); Maribor – Tajda (031 415 522); Ljubljana – Jan (040 805 113).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: