Skip to content

Vsi slovenski upi obstali v kvalifikacijah

WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia

Drugi dan mednarodnega namiznoteniškega turnirja je prinesel nekakšno streznitev za mlade slovenske upe,  saj so vsi obstali v prvem ali drugem krogu kvalifikacij. Tako bo tretji dan tega velikega turnirja potekal brez slovenske udeležbe, jutri pa bo v glavnem žrebu startal Tilen Cvetko, nekdanji član NTK Krka Novo mesto, ki se bo pomeril z Avstrijcem Danielom Habesohnom.

Danes bodo na Otočcu zadnji izločilni boji za uvrstitev na glavni turnir. Po dveh dneh turnirja tako organizatorji iz NTK Krka Novo mesto kot udeleženci ugotavljajo, da tudi WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia poteka brezhibno in po zastavljenem načrtu.

Izjava predsednika NTK Krka Novo mesto gospoda Jerneja Jedlovčnika: »Čeravno ima naš organizacijski ustroj izkušnje s prejšnjimi podobnimi zahtevnimi projekti, smo se tudi tega organizirali izredno resno. Po prvih ocenah uspešno. Veseli pa nas, da so udeleženci tako navdušeni nad okolico dvorane in nad samo Slovenijo. Verjamem, da bo direktorju turnirja in njegovi ekipi znova uspelo in da bo NTK Krka Novo mesto đe enkrat prepoznana kot zanesljiv organizator.«  (J.P.)

Fotografije: Mik Pavlin) #ifeelslovenia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: