Viole in Green Dragonsi bodo posebej nadzorovani

Policija bo na jutrišnji nogometni tekmi med kluboma NK Maribor in NK Olimpija uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje

Jutri, 22. februarja 2020, se začenja prvoligaška nogometna sezona v letu 2020, In med drugimi spopadi, bo ob 20.15 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 21. kroga Prve lige Telekom Slovenija, največji slovenski derbi med NK Maribor in NK Olimpija. Zato bodo tudi policisti še posebej aktivni.

„Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku. Obenem vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal t. i. “personalizacijo vstopnic”. To pomeni, da se bo potrebno ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče. Vse obiskovalce prireditve tudi pozivamo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih“, je sporočil Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: