Skip to content

Bakos.si

Niklas Tamše (KK Shotokan Radenci) med 1.054 tekmovalcev v ZAE

Karate – Začelo se bo svetovno člansko prvenstvo Dubaj, 16.- 21.11.2021

Včeraj, v soboto, 13. novembra je v Združene Arabske Emirate (ZAE) odpotovala slovenska petčlanska karate delegacija s trenerjem in spremljevalci, saj bo od 16. do 21. novembra v Dubaju potekalo Svetovno karate prvenstvo za člane in članice in v para-karateju. Nastopilo bo 1054 tekmovalk in tekmovalcev iz 117 držav.

Mesto v reprezentanci si je zagotovil tudi član Karate kluba Shotokan Radenci, Niklas Tamše, ki bo med drugim tudi najmlajši tekmovalec na omenjenem prvenstvu. Po zaključenih kontrolnih tekmovanjih v tujini sta se s trenerjem Brankom Krambergerjem celoten fokus in razpoložljive vire usmerila v nastop na Svetovnem prvenstvu. Dnevni treningi so bili kombinacija izboljšav tehnike, ohranjanju kondicije in agilnosti ter psihološke priprave. Niklas bo na borišče stopil v sredo, 17. novembra kjer bo kosal moči s 76 najboljšimi borbaši iz celega sveta.

»Naporni, intenzivni, predvsem pa izrazito kakovostni treningi mi vlivajo optimizem in zagon pred tekmovanjem. Vesel sem, da se bom lahko na borišču kosal z najboljšimi, katerih borbe sem do sedaj gledal le preko različnih spletnih kanalov« pravi mladi karateist, član KK Shotokan Radenci.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: