Najbolj negotovo bo na Notranjskem!

Namizni tenis/Dekleta igrajo že 4. krog I. SNTL

Med tem, ko slovenski namiznoteniški igralci še vedno „počivajo“, saj se zaradi zapletov še ni začelo tekmovanje v nobeni izmed treh državnih lig, pa bodo dekleta v prvi ženski ligi ta konec tedna odigrala že 4. krog. Na sporedu bo kar nekaj zanimivih dvobojev, najbolj negotovo pa bo bržkone v Logatcu, kjer Notranjke gostijo zaloško Vesno. Gostje so sicer začele bolje in že imajo dve zmagi, a kljub temu, da so šele v tretjem krogu prvič zmagale, pa so tokrat nekoliko bližje zmagi igralke Logatca. Res je sicer, da Vesna ima v ekipi prerojeno Ivano Zera, ki je na vsaki tekmi sposobna osvojiti vse tri svoje točke, toda tudi gostiteljice imajo Nino Zupančič, ki prav tako lahko premaga vse tri igralke Vesne. Torej odločali naj bi Ivana in Nina, toda Logatec ima še Katjo Gutnik, ki bi morala biti odločilna v prid domače ekipe. Gotovo bo tesno in zanimivo za gledalce, realno pa bi tesno morale slaviti gostiteljice.

Zanimivo bo gotovo tudi v Izoli, a čeprav ekipa Kajuh Slovana ni za podcenjevanje, bi vse razen suverene zmage aktualnih državnih prvakinj, bilo veliko presenečanje, Enako bi bilo veliko presenečanje, če bi ekipa Letrike osvojila eno samo točko proti varovankam ljubljanskega trenerja Boruta Verna, Tamari Pavčnik, ter Zali in Niki Veronik. Tudi Kema ne bi smela imeti večjih težav na prekmursko – gorenjskem spopadu v svojih Puconcih. Varovanke trenerja Mirka Ungerja so trenutno boljše od ekipe Jesenic, in Prekmurke bodo osvojile tretji par točk v tem prvenstvu. Nekdanje državne prvakinje s Koroške, ki so znova zaigrale v eliti, bodo najverjetneje brez posebnih težav dosegle drugo zmago, saj jih Preserke niso sposobne ogroziti.

Pari 4. kroga v I. SNTL, ženske (sobota, 26.10. ob 17,00): Kema Puconci – Jesenice, ŽNTK Ljubljana – Letrika, Logatec – Vesna Zalog, Preserje – Fužinar Interdiskont, Arrigoni Izola – Kajuh Slovan.

Če bo Nina Zupančič osvojila tri točke, bo Vesna v Logatcu padla.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: