petek, 3 aprila, 2020

Nova Gorica je gostila 3. pokalno karate tekmo

Športno društvo Nova Gorica je v večnamenski športni dvorani v mestu vrtnic pripravilo 3. pokalno karate tekmo v katah in športnih borbah, na kateri je s svojimi tekmovalkami in tekmovalci, sodelovalo 46 klubov. Za Shotokan karate- do klub Gornja Radgona so nastopili: Jaka Reihs, Kristjan Klemenčič, Mišel Čuček in Blaž Klobasa, ki so se na koncu znašli na zmagovalnem odru. Jaka Reihs je v kategoriji kata dečki v drugem kolu premagal vrstnika iz

Velenja, v tretjem iz Trbovlja, v četrtem kolu pa še s Kozjanskega. V finalnem nastopu je suvereno premagal še predstavnika iz kluba Seki. Tako je Jaka Reihs v najštevilnejši kategoriji – kata dečki, izmed 33 nastopajočimi osvojil prvo mesto, s čem si je utrdil mesto v otroški reprezentanci.

Mišel Čuček je v kategoriji kate mladinci osvojil odlično 2. mesto, Kristjan Klemenčič in Blaž Klobasa pa sta si v isti kategoriji razdelila 3. mesto. V kategoriji kate ekipno mladinci (Kristjan Klemenčič, Mišel Čuček in Blaž Klobasa) so premagali predstavnike iz kluba Seki in tem potrdili izbor selektorja državne reprezentance za udeležbo na bližajočem balkanskem prvenstvu.

Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment

error: