Skip to content

Bakos.si

Ekipa Kajuh Slovana gosti Prekmurke

Namizni tenis/Pred 5. krogom v I. SNTL, ženske

Čeprav je večina mladih, torej tudi športnikov v tem tednu na „krompirjevih počitnicah“, to ne pomeni, da vsi tudi počivajo. In tako je tudi z dekleti – igralkami namiznega tenisa v elitni slovenski druščini – I. SNTL. V primerjavi s fanti, ki še vsaj en teden ne bodo začeli svojo ligaško tekmovanje, pa bodo igralke odigrale že 5. krog, v katerem je na sporedu kar nekaj zanimivih dvobojev. Najbolj dramatično in negotovo bi moralo biti na Kodeljevem, kjer varovanke Špele Polončič gostijo več kot solidno ekipe Keme Puconci. Na lestvici so trenutno v prednosti Prekmurke, a bo dvoboj zelo negotov, kajti poleg odlične Lare Opeke imajo Kajuhovke še eno zanimivo igralo, šele 12-letno Enyo Moltara, o kateri se bo gotovo še veliko slišalo. Tudi prekmurski strateg Mirko Unger ima štiri več kot solidne igralke in zato bo potrebno počakati do zadnjega dvoboja, da bo znan končni zmagovalec.

Vodilni ekipi Arrigoni Izola oziroma ŽNTK Ljubljana, aktualne državne prvakinje in podprvakinje gotovo tudi tokrat ne bodo imele težav z osvojitvijo novih točk, kajti Izolčanke so vsekakor močnejše od povratnic v elito z Raven na Koroškem. Še lažje delo imajo ljubljanske „železničarke“, ki bodo imele le lep izlet pod Mežakljo. Tudi Logatčanke, ki so pred tednom dni premagale več kot solidno zaloško Vesno, ne bi smele imeti večjih težav v Vrtojbi, kakšna točka pa bo bržkone pripadla tudi varovankam trenerja Miroslava Tokića. Peta tekma tega kroga, med Vesno in Preserjem v Zalogu se je po pričakovanju končala s suvereno zmago gostiteljic, ki tako imajo že tri zmage, skromne Preserke pa so še naprej na ničli.

Pari 5. kroga v I. SNTL, ženske (sobota, 2.11. ob 17,00): Kajuh Slovan – Kema Puconci, Fužinar Interdiskont – Arrigoni Izola, Letrika – Logatec, Jesenice – ŽNTK Ljubljana, že odigrano: Vesna Zalog – Preserje 5:0 (Zera – Letnar 3:0, Supančič – Kete 3:1, Selak – Bartolovič 3:0, Supanič – Letnar 3:2, Trelec – Bartolovič 3:0).

Slika: Pri NTK Logatec od Nine Zupančič pričakujejo tri točke v Vrtojbi in s tem novo skupno zmago.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: