Skip to content

Dvanajst jih je vseh devet let bilo odličnih

Župan sprejel odličnjake iz občine Moravske Toplice

Tik pred vkoncem šolskega leta 2021/2022 je Alojz Glavač, župan občine Moravske Toplice, sprejel odličnjake osnovnih šol iz občine Moravske Toplice. Ob tej priložnosti jim je podelil priznanja in knjižne nagrade. Sprejem in pogostitev najboljših učencev je potekala v gostišču Oaza v Mlajtincih. Sicer pa učenci iz občine Moravske Toplice obiskujejo več šol v občini in regiji. Na OŠ Fokovci so letos trije trije odličnjaki, OŠ Bogojina in OŠ Puconci jih imata štiri, DOŠ Prosenjakovci pa eno odličnjakinjo iz občine Moravske Toplice.
„Odličnjakom ob njihovem uspehu čestitamo in jih spodbujamo, da z odličnim delom nadaljujejo. Hkrati si želimo, da bo njihov trud in delo spodbuda za ostale učenke in učence osnovnih šol,“ je med drugim dejal župan Glavač

Letos so sicer podelili priznanja dvanajstim odličnjakom, ki so jih prejeli: Klemen Domainko, Živa Horvat, Katarina Ilić (vsi OŠ Fokovci), Živa Dogar, Nejša Horvat, Vid Dervarič, Luka Söke (vsi OŠ Puconci), Zoja Lovrenčec, Až Majerič, Nikolina Gomboc, Tara Šinkec (vsi OŠ Bogojina) in Nina Šanca (DOŠ Prosenjakovci).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: