Skip to content

Spoštovane, volivke in volivci!

Sem Boris Edšidt, doma iz Apače, zaposlen v gospodarstvu že preko 40 let. Bolj poznan, kot nekdanji odgovorni urednik in vodja internega TV Kanala 3, ki vas je preko dveh desetletjih informiral preko tv zaslonov o dogajanjih v občinah naše upravne enote. Prav tako sem in še opravljam dela v društvih in sem tudi politično aktiven.

Slovenija potrebuje korenite spremembe. Da kandidiram za poslanca v Državni zbor, sem se odločil, ker želim vsem nam omogočiti NOV ZAČETEK.

______________________________________

Sovraštvo, preštevanje na naše in vaše, medsebojnega ne spoštovanja potvarjanje predpretekle zgodovine, izključevanja… do posameznikov, skupin in skupnosti, ni bilo v 30 letni zgodovini naše države še nikoli na tako nizki stopnji.

______________________________________

Zato bo moje delo usmerjeno v socialni in kulturni dialog za ljudi. Ustaviti je potreben nadaljnji razkroj družbe. Zopet vzpostaviti zaupanje v državne inštitucije in organe. Ljudem vrniti svobodo in pregnati strah iz ulic in domov.

_____________________________________________

Skrb za okolje in podnebje je moja prioriteta. Kljub nekaterim izjavam, kaj lahko kot Slovenija storimo napram velikim, odgovarjam. Urejenost okolja in odgovoren odnos do podnebja, se bo hitro razširil med ljudmi. Oaze, so bile vedno najbolj opevane in večkrat zapisane v literaturi.

Zakaj, ne bi bili Oaza med velikimi.

______________________________________________

Največji in najplodnejši del življenja, posvečamo delu. Da brez negotovosti in strahu, dostojno živimo, potrebujemo dobre pogoje dela in dostojno plačilo. Uresničimo jih lahko samo skupaj z vami.

Le kratek korak je potrebno storiti in se volitev udeležiti.

Promo – naročnik: SD/Boris Edšidt

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: