Vstop v poslovalnice NLB omejen na posamično vstopanje

Petek, 13. marca prinaša veliko težav državljanom, a boljše je malo potrpeti in ubogati navodila

Podobno kot praktično v vseh sferah življenja, so ukrepe za omejitev širjenja koronavirusa sprejeli tudi v naši največji banki NLB. “V NLB se aktivno odzivamo na zaostreno situacijo v razmerah širjenja koronavirusa. Sprejeli smo vrsto ukrepov za zagotavljanje kar najvišje stopnje varnosti poslovanja za naše stranke in zaposlene, ki jim dodajamo nove,” so sporočili.

Strankam so že v preteklih dneh priporočali, da se na posvet v izbrani NLB poslovalnici predhodno naročijo in kolikor se le da omejijo nenujne obiske poslovalnic.

Od jutri, 13. marca, pa iz preventivnih razlogov spreminjajo še način sprejemanja strank v poslovalnici. “Naenkrat je lahko v poslovalnici samo toliko strank, kolikor je bančnih okenc. Če so vrata poslovalnice med delovnim časom zaprta, prosimo stranke, da počakajo, dokler ne pridejo na vrsto. Pozivamo, da v poslovalnici upoštevajo osebni prostor tako zaposlenih kot ostalih strank in ohrani primerna razdalja. Stranke tudi prosimo, da uporabijo razkužilo pred in po bančnem opravku.”

NLB: Te dni smo strankam preko različnih kanalov komunikacije svetovali, kako poslovati v času širjenja virusa. Odgovor je: gotovino nadomestite z brezgotovinskim poslovanjem z brezstičnim karticami in uporabo sodobnih načinov poslovanja kot so mobilne in spletne banke ter mobilna denarnica NLB Pay. Bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, zato so prej našteti brezgotovinski načini poslovanja prava izbira.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: