Skip to content

Bakos.si

Ponovno so odprli že pozabljeni dvorec Jeruzalem!

Po nekajletnem nedelovanju in zaprtju so se danes, v četrtek, 23. septembra, ponovno odprla vrata nekdaj izredno priljubljenega dvorca Jeruzalem. Z novim najemnikom bo dvorec ponovno zaživel v vsej svoji lepoti na idilični lokaciji med jeruzalemskimi vinogradi.

Mogočna stavba, ki leži na griču med ljutomersko-ormoškimi goricami, bo delovala pod okriljem novega najemnika. Dino Kruhoberec, prav tako najemnik priljubljenega gostišča Taverna, je v družbi svoje družine, sodelavcev, ministra za gospodarstvo g. Zdravka Počivalška, podžupana občine Ljutomer Nika Miheliča in župana občine Ormož Danijela Vrbnjaka uradno odprl vrata svoji novi zgodbi. Z novim izzivom bo Dinu uspelo povezati tudi dve občini, občino Ormož in občino Ljutomer, in tako še bolj izpostaviti potencial turističnega razcveta same destinacije.

Po pozdravu ljutomerskega podžupana je sledil še kratek nagovor gospoda Zdravka Počivalška, ki je s spodbudnimi besedami pozdravil nove izzive, ki si jih je zadal nov najemnik dvorca.

”S ponovno otvoritvijo ima Dvorec Jeruzalem vse možnosti, da postane eden izmed osrednjih turističnih objektov občine in celotne regije. Taki dogodki me vedno napolnijo z veseljem in tudi upanjem, da bo slovenski turizem zelo kmalu ponovno zacvetel. Vse naravne in kulturne danosti so na voljo, da se prične nova, uspešna zgodba v Ljutomeru in celotni Prlekiji. Prepričan sem, da bo ekipa, ki bo vodila Dvorec Jeruzalem, v sodelovanju z okoliškimi turističnimi ponudniki, vinarji in kmeti ter ostalo povezano ponudbo, uspela kmalu ustvariti novo 5-zvezdično doživetje, ki ga bodo ponudili na domačem in tujem turističnem trgu,” je povedal minister Počivalšek.

Dvorec Jeruzalem, ki leži med terasastimi vinogradi destinacije Jeruzalem, bo tako pisal novo zgodbo, polno tradicije, mitov in legend. Poleg krasnih razgledov ob kozarcu najboljšega vina lokalnih vinarjev in vrhunskih gurmanskih kreacijah domače kulinarike je v ponudbi tudi butična nastanitev v sobanah, ki bodo s svojo notranjostjo očarale vsakega turista, ki bi si zaželel počitka v destinaciji Jeruzalem, v osrčju Prlekije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: